Keresztnév mező kitöltése kötelező!
Vezeték név mező kitöltése kötelező!
Nem szabványos e-mail cím!
Email cím mező kitöltése kötelező!
Az e-mail cím már foglalt!
Jelszó mező kitöltése kötelező!
Érvényes jelszót kell megadni!
6 vagy több karakter kell a jelszónak!
16 vagy kevesebb karaktert kell megadni!
A két jelszó mező tartalma nem egyezik!
A vásárlási feltételek még nincsenek elfogadva!
Kérem az adatkezelési szabályainkat ismerje meg és fogadja el!
Ismeretlen hiba!
Sajnos valamelyik azonosító nem stimmel!
Nincs megerősítve a regisztrációja.
Az adminnak is meg kell erősítenie a regisztrációt!
Az adminisztrátor átmenetileg letiltotta a bejelentkezési lehetőségét!
Béres

FŰSZERES, ALMÁS CSIRKERAGU

További képek

FŰSZERES, ALMÁS CSIRKERAGU

Termék leírás

Egyszerre fűszeres, mégis lágy és könnyed a szósz, az édes kókuszital ellensúlyozza a karakteres fűszerek ízét.
1 Ft
Ha tetszik a FŰSZERES, ALMÁS CSIRKERAGU, oszd meg a barátaiddal is:

Bővebb leírás

Hozzávalók 4 személyre:
 
  • 2 ek olívaolaj
  • 1 fej hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 szál szárzeller
  • 2 darab alma
  • 1 tk gyömbér (friss)
  • 2 ek curry fűszerkeverék
  • 2 darab csirkemellfilé
  • 1,3 dl alaplé
  • 40 dkg kókuszital (konzerv)
  • joghurt

Elkészítés:


A hagymát és a fokhagymát pucoljuk meg, előbbit vágjuk kockákra, utóbbit reszeljük le. A szárzellert vágjuk karikákra. Az almát pucoljuk meg - rajta is maradhat a héja -, majd vágjuk kockákra. Egy kis darab gyömbért pucoljunk meg, majd reszeljünk le. A csirkemellfilét vágjuk nagyjából 2-3 centis kockákra.


Melegítsünk egy serpenyőben olívaolajat. Adjuk hozzá a hagymát, dinszteljük pár percig, míg megpuhul. Ekkor dobjuk rá a fokhagymát és a gyömbért, majd az almát és a zellert, 1-2 perc alatt keverjük át őket, míg a fokhagyma illatozni nem kezd. Keverjük bele a curryt is. Az egészet keverjük jó alaposan össze, majd borítsuk át egy tálba.


A serpenyőbe tegyünk még egy kis olajat, majd süssük a csirkemellfilét fehéredésig, az sem baj, ha itt-ott picit lepirul. 


Borítsuk vissza a félretett zöldségeket és gyümölcsöt a húsra, majd öntsük nyakon az egészet az alaplével és a kókuszitallal. Ha gyöngyözik, kapcsoljuk lejjebb a lángot, majd fedő alatt főzzük 10-15 percig, míg minden megpuhul. 


Ha krémesebbre szeretnéd, 1 evőkanál joghurttal meglocsolva tálald.