Izlandi zuzmó a természetes egészségforrás

izlandi zuzmó hatása

Az izlandi zuzmó, amelyet más néven Icelandic moss néven is ismernek, a fagyos és szélvédett tájakat kedveli. Gazdag ásványi anyagokban és értékes tápanyagokban, így kiváló választás azok számára, akik természetes módon szeretnék javítani az egészségüket.

Ásványi anyagokban gazdag izlandi zuzmó

Az izlandi zuzmó magas ásványianyag-tartalma révén kiváló választás azok számára, akik szeretnék javítani a szervezetük működését. Kálciumot, magnéziumot, vasat, káliumot, cinket és jódot is tartalmaz, amelyek mind nélkülözhetetlenek az egészséges szervezet működéséhez.

Az izlandi zuzmó tápanyagokban gazdag

Az izlandi zuzmó gazdag tápanyagokban, így kiváló választás azok számára, akik természetes módon szeretnék javítani az egészségüket. Vitaminokat, aminosavakat, nyomelemeket és növényi sejteket tartalmaz, amelyek elősegítik a szervezet optimális működését.

Jótékony hatásai az egészségre

Az jótékony hatásai az egészségre már régóta ismertek. Az izlandi zuzmó segít csökkenteni a gyulladást, növelni a immunrendszer működését, javítani a légzési problémákat és enyhíteni a stresszt. Fogyasztása javasolt asztma, tüdőgyulladás, megfázásból eredő légzési problémák, valamint stressz és fáradtság esetén. Emellett étvágyjavító, emésztést serkentő hatása is van.

Leggyakrabban tea formájában fogyasztják torokfájás esetén, de kapható készítmények formájában is, például pastillákban vagy szirupban.